Condicions de contractació

Taula de continguts

Les condicions estipulades a continuació entraran en vigor entre les parts, únicament quan el venedor hagi confirmat la comanda i hagi enviat al comprador la totalitat de les condicions exposades. 

Cobertura dels nostres productes

SENSECUES SL (d’ara endavant, SENSECUES) amb el NIF B09981259 i domicili a C/ CAMPRODON Nº 11 (17401 ARBÚCIES) GIRONA, opera a través del lloc web www.sensecues.cat  en tot el territori nacional, incloent les Illes Balears, les Illes Canàries, Ceuta i Melilla.

L’ús d’aquest lloc web, així com qualsevol compra realitzada en el mateix, es considera efectuada a Espanya i, per tant, està sotmesa a les lleis i normes espanyoles vigents, quan sigui aplicable, sense perjudici de la legislació que resulti aplicable segons la condició del consumidor.

Procediment de contractació. Com puc comprar en línia?

Perquè vostè pugui accedir als serveis ofereixos per SENSECUES i realitzar una compra, haurà de proporcionar de manera lliure i voluntària les dades personals que li siguin requerides.

S’informa que, d’acord amb el que exigeix l’article 27 de la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, el procediment de contractació seguirà els següents passos:

Comprar a SENSECUES és molt senzill. Només ha de seguir els següents passos:

 1. Feu clic a l’entrada que voleu seleccionar i premeu el botó “afegir al Carret”. <<El Carret es troba a la part superior dreta de la pàgina>>.
 • Amb anterioritat al botó “Finalitzar comanda”, se li mostrarà una clàusula informativa sobre la protecció de dades. A més d’acceptar el tractament de les seves dades per poder tramitar la seva compra, haurà de llegir i acceptar aquestes Condicions Generals de Contractació, que regiran la contractació realitzada. Si ho desitja, podrà descarregar les Condicions Generals de Contractació. A més, podrà acceptar l’enviament d’informació comercial i l’enviament de la factura en format electrònic. 

Els preus aplicables a cada servei seran els publicats al lloc web i s’aplicaran de forma automàtica en el procés de contractació en l’última fase del mateix. En tot cas, això serà sempre comunicat prèviament als usuaris.

Per a qualsevol informació sobre la comanda, l’usuari podrà posar-se en contacte amb l’atenció al client a través del formulari de contacte, del correu electrònic david@guerrilla.cat o del telèfon 636225588. L’horari d’atenció al client és de dilluns a divendres, de H a H. 

SENSECUES es reserva el dret de modificar els seus preus en qualsevol moment. Els serveis es facturaran al preu vigent en el moment de la compra.

Informació sobre els SERVEIS.

Les descripcions dels serveis que oferim al nostre portal es basen en una selecció cuidadosa de serveis a SENSECUES. Ens esforcem per mostrar amb precisió els colors i característiques dels serveis, però tingues en compte que la qualitat o resolució del teu dispositiu pot afectar com es veuen. Et recomanem llegir atentament la descripció del servei a la fitxa de compra, ja que això no depèn de les característiques del teu dispositiu.

Tens l’opció de valorar i comentar els nostres serveis, però tingues en compte que revisarem i validarem els comentaris per evitar contingut ofensiu, violent, il·legal o spam. Ets l’únic responsable dels comentaris que deixis al nostre lloc web, i SENSECUES no assumeix cap responsabilitat ni obligació de publicar-los. És important destacar que la llibertat d’expressió i informació no cobreix el dret d’insultar o promoure conductes il·lícites. Com a responsables del lloc web, eliminarem immediatament qualsevol comentari que sigui ofensiu, denigrant o violent de qualsevol forma. Si tens coneixement de qualsevol comentari que incompleixi aquestes normes, t’agraïm que ens ho facis saber a través dels nostres mètodes de contacte indicats anteriorment.

A més, per proporcionar-te informació completa, també et informarem si el servei està disponible en estoc. En cas que hi hagi hagut algun error i el servei estigui disponible en el moment de la compra, però després no estigui disponible, SENSECUES et informarà d’aquesta situació perquè puguis cancel·lar total o parcialment la teva comanda i rebre un reemborsament de l’import pagat.

Informació sobre el preu.

El preu de cada servei serà el que s’estipuli en cada moment a la nostra pàgina web. Malgrat que intentem assegurar-nos que tots els preus que figuren a la pàgina són correctes, pot produir-se algun error. Si descobríssim un error en el preu d’algun dels serveis que vostè ha encarregat, li informarem el més aviat possible i li donarem l’opció de reconfirmar la seva comanda al preu correcte o bé anul·lar-la.

Els preus poden variar en qualsevol moment, sense que aquesta modificació afecti les comandes ja realitzades.

Els preus que s’indiquen de cada servei s’expressaran en la moneda euro (€).

A menys que s’indiqui el contrari, els preus dels serveis mostrats al nostre lloc web inclouen els impostos legalment aplicables (l’IVA espanyol).

Les despeses d’enviament i els impostos aplicables apareixeran desglossats en el moment de la compra (pantalla de pagaments), perquè l’usuari pugui saber exactament quin és el preu final del servei i com es conforma.

Promoció de vendes.

Tindran la consideració d’activitats de promoció de vendes:

 • Les vendes en rebaixes
 • Les vendes en oferta o promoció
 • Les vendes de saldos
 • Les vendes en liquidació
 • Les vendes amb obsequi
 • Les ofertes de venda directa.

En tots els casos en què la nostra entitat realitzi qualsevol de les vendes anteriors, l’anunci especificarà la seva durada i, si s’escau, les regles especials aplicables a les mateixes. La durada de cada període de rebaixes serà decidida lliurement per l’entitat.

En cas d’articles amb reducció de preu, figurarà el preu anterior juntament amb el preu reduït, llevat del cas que es tracti d’articles posats a la venda per primera vegada.

Si les vendes anunciades no inclouen la informació exposada en els paràgrafs anteriors, s’entendrà, tal com s’indica en aquestes condicions i en aquest apartat, que el preu pot variar en funció de la demanda, no responent a un termini determinat ni a una promoció específica. És a dir, seran preus PVP (preu de venda al públic).

En cas de vendes amb obsequi o incentiu, aquest podrà ser entregat en el termini que determini la venda, sense excedir l’establert a cada Comunitat Autònoma, que en tot cas no serà superior a tres mesos des de la data de caducitat de la promoció.

Despeses d’enviament.

A SENSECUES, no hi ha costos d’enviament per a les entrades que adquireixis a través del nostre portal. Després de completar la teva compra, rebràs les entrades en format digital de manera immediata. Això significa que no hauràs de preocupar-te d’esperar l’enviament físic ni incórrer en despeses addicionals. Podràs gaudir de les teves entrades de forma ràpida i convenient, llestes per ser utilitzades a l’esdeveniment que triïs. Així que, gaudeix de la comoditat de rebre les teves entrades en format digital sense haver de preocupar-te pels costos d’enviament! 

Oferta i acceptació.

El procediment de contractació i la informació precontractual està en espanyol i català. Aquests són els idiomes que s’utilitzaran per dur a terme la contractació. En cas que es pugui dur a terme en un altre idioma, s’indicarà abans d’iniciar el procediment de contractació.

Informació sobre mitjans de pagament.

Després de realitzar la compra al nostre lloc web, el pagament del preu es processarà de manera immediata i rebràs un correu electrònic de confirmació de compra per part de SENSECUES. Aquest correu et proporcionarà informació sobre la data estimada de lliurament de les entrades, les quals s’enviaran a la teva adreça de correu electrònic.

Volem assegurar-te que a SENSECUES no tenim accés ni emmagatzemem dades sensibles relacionades amb el mètode de pagament utilitzat per l’Usuari, excepte les dades estrictament necessàries per gestionar la transacció. Només l’entitat financera encarregada de processar el pagament té accés a aquesta informació per gestionar els pagaments i cobraments. En finalitzar el procés de compra, es generarà un document electrònic que formalitza el contracte i que podràs imprimir si ho desitges.

És important destacar que SENSECUES es reserva el dret de cancel·lar comandes d’acord amb les nostres condicions establertes. Pots consultar els motius de cancel·lació a la secció específica que els regula.

·   Quin mètode de pagament puc utilitzar per realitzar la meva compra en línia?

El pagament dels serveis oferts per l’entitat es podrà realitzar mitjançant:

 1. Targeta de crèdit o dèbit. Visa, Visa Electron 4B, Visa Internacional, MasterCard. Amex, Maestro i Shop Pay, N26, Transferwise, Bnext, Revolut (Sense increment sobre el preu final).

Si el mitjà de pagament és la targeta bancària, en fer clic a “Comprar i procedir al pagament” estàs confirmant que la targeta de crèdit és teva. Si reps una notificació que la teva targeta ha estat rebutjada i has verificat que la targeta no ha caducat i que el número d’informació associada a la targeta no conté cap error, hauràs de contactar amb el teu banc en primer lloc per saber quin és el motiu del rebuig o falta d’autorització.         

Un cop realitzada l’encàrrec, l’empresa confirmarà la teva comanda en un termini de vint-i-quatre hores (24 hores) després de la sol·licitud. Les presents Condicions Generals de Contractació romandran en aquest lloc web i hauran de ser acceptades per part teva abans de realitzar el pagament.

·   És segur introduir les dades de la meva targeta de crèdit al web?

Com ho podràs observar en la nostra política de seguretat, el nostre pagament és segur utilitzant els mitjans indicats. La nostra botiga en línia compta amb un certificat SSL que permet protegir la informació bancària transferida en el procés de compra utilitzant mètodes d’encriptació. Les dades confidencials del pagament amb targeta de crèdit o dèbit es transmeten directament i de forma segura a l’entitat financera.

En fer el pagament a través de passarel·la de pagament segura, el sistema verificarà automàticament que la targeta de crèdit està activada per al Comerç Electrònic Segur. Després es connectarà amb el banc emissor de la mateixa, el qual sol·licitarà l’autenticació i l’autorització de l’operació.

·   La meva targeta ha estat rebutjada, què puc fer?

Si rep una notificació que la seva targeta ha estat rebutjada, haurà de posar-se en contacte amb el seu banc en primer lloc per saber quin és el motiu. No obstant això, aquesta circumstància es pot donar per diverses raons:

 1. Les raons més habituals per les quals un pagament és rebutjat estan relacionades amb les polítiques de seguretat dels pagaments. En realitzar el pagament a través de la passarel·la de pagament segura, el sistema verificarà automàticament que la targeta estigui activada per al Comerç Electrònic Segur. A continuació, es connectarà amb l’entitat financera que l’ha emès, la qual sol·licitarà al comprador que autoritzi l’operació mitjançant un codi personal d’autenticació. L’operació només s’efectuarà si el banc emissor de la targeta de crèdit confirma el codi d’autenticació, i en aquest moment s’efectuarà el càrrec a la targeta. En cas contrari, la transacció serà rebutjada.
 2. La targeta pot estar caducada. Comprovi que la seva targeta no excedeixi la data de validesa.
 3. Límits de crèdit o retenció de fons. Potser s’ha arribat al límit de la targeta per a efectuar compres.
 4. Dades incorrectament introduïdes. Revisi que ha omplert tots els camps necessaris amb la informació correcta.

En qualsevol cas, el seu banc és l’únic que pot facilitar-li el motiu exacte pel qual un pagament ha estat rebutjat.

·   La meva targeta ha estat utilitzada de forma fraudulenta, què he de fer?

Hauràs de notificar a SENSECUES a través del correu electrònic o per telèfon, de qualsevol càrrec indegut o fraudulent en la targeta utilitzada per a compres al lloc web, en el menor termini de temps possible, amb l’objecte que SENSECUES pugui realitzar les gestions que consideri convenients.

·   Informació sobre la factura. 

L’empresa genera factures en suport electrònic sempre que ens autoritzi prèviament en el moment final de la compra. En cas de no haver marcat el consentiment per rebre la factura en format electrònic, us facilitarem la factura en paper juntament amb l’enviament del comanda, ja que aquest serà el format establert per defecte.

Si no heu marcat la casella que autoritza l’emissió de la factura en format electrònic però esteu interessats a tenir-la en aquest format, podeu sol·licitar-ho posteriorment a través de la vostra àrea d’usuari en cas de ser subscriptor de qualsevol servei o servei de la nostra companyia, o bé escrivint a l’adreça de correu electrònic que es proporciona en aquestes condicions.

La factura s’emetrà a nom de la persona física o jurídica que realitza la comanda, per la qual cosa l’Usuari ha de garantir que consigna les dades correctes i completes del comprador.

No seran possibles canvis posteriors.

SENSECUES adverteix que, per preservar la confidencialitat de les dades, únicament s’emetrà duplicats de factura al titular del contracte. No s’emetrà duplicats a tercers.

Política d’enviament.

· Termini de lliurament.

El termini màxim per al lliurament de les entrades generalment es realitza de forma immediata, un cop s’hagi realitzat el pagament d’acord amb el mètode seleccionat. El nostre objectiu és proporcionar-te les entrades de manera ràpida i eficient.

· Lloc de lliurament.

SENSECUES es compromet a lliurar el servei en perfecte estat a l’adreça indicada per vostè, la qual, en tot cas, ha d’estar compresa a Espanya, incloent-hi les Illes Balears, les Illes Canàries, Ceuta i Melilla. Amb la finalitat d’optimitzar el procés de lliurament, l’adreça que ens indiqui ha de ser una adreça en la qual es pugui realitzar la lliurament dins l’horari laboral habitual.

D’aquesta manera, SENSECUES no assumeix cap responsabilitat quan la lliurament del servei no es realitzi com a conseqüència que les dades facilitades per l’usuari siguin falses, inexactes o incompletes o quan la lliurament no pugui efectuar-se per causes alienes a l’empresa d’enviaments, assignada per a aquest efecte, com per exemple, l’absència del destinatari, en aquests casos.

· Transmissió del risc i de la propietat.

El lliurament es considera realitzada a partir del moment en què el servei ha estat posat a disposició de l’Usuari o d’un tercer indicat per ell (diferent del transportista) en el lloc de lliurament indicat. El risc dels serveis (incloent-hi la pèrdua, deteriorament o robatori) es transferirà a l’Usuari a partir del moment en què el/s servei/s hagin estat posats a la seva disposició.

· Problemes en el lliurament.

Si hi ha alguna discrepància o problema visible en la comanda en el moment del lliurament, s’ha de posar immediatament en contacte amb nosaltres a través del nostre correu electrònic david@guerrilla.cat deixant-nos les seves dades personals i el número de comanda, una fotografia, descripció de la discrepància o problema, i en breu ens posarem en contacte amb vostè per intentar resoldre la incidència.

Política de devolucions.

· Dret de desistiment. (NOTA. Incloure formulari de desistiment)

Serveis que no es trobin entre les excepcions de l’article 103.

Per retornar un servei, com a persona física, disposa d’un termini màxim de catorze (14) dies naturals a partir de la recepció del servei.

Els despeses d’enviament derivats de la devolució aniran a càrrec seu.

Exemples de no aplicació del termini de desistiment:

 • Aquest període no s’aplica a determinats serveis, com ara:
 • Bitllets d’avió i tren, entrades de concerts, reserves d’hotel, reserves de lloguer de vehicles i serveis de subministrament de menjars per a dates específiques.
 • Entrades a concerts, esdeveniments, espectacles… art. 103.L.

Si cal fer una devolució, us proporcionem les següents instruccions:

 • Heu de posar-vos en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic david@guerrilla.cat per informar-nos de la vostra sol·licitud de devolució. Us recomanem que ens contacteu en un termini màxim de 14 dies naturals a partir de la data de recepció.
 • Us recordem que no acceptarem devolucions enviades amb despeses a càrrec del destinatari, és a dir, en les quals les despeses d’enviament siguin pagades en destinació. Per tant, assegureu-vos de fer l’enviament amb les despeses d’enviament prèviament abonades.
 • Un cop rebuda la vostra sol·licitud de devolució, ens posarem en contacte amb vosaltres el més aviat possible per proporcionar-vos una resposta i treballar conjuntament per resoldre qualsevol problema que hàgiu trobat.

Qualsevol que sigui el sistema de pagament utilitzat per vosaltres, el reemborsament de l’import es posarà en marxa en el menor termini possible però sempre dins d’un termini de 14 dies següents a la recepció als nostres magatzems del servei. En cas d’haver fet el pagament mitjançant transferència, per realitzar la devolució haureu d’adjuntar al formulari de devolució un número de compte on poder-vos fer l’ingrés.

Si teniu algun dubte sobre el procés de devolució, poseu-vos en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic de contacte david@guerrilla.cat o al telèfon d’Atenció al Client 636225588.

· Garantia legal.

D’acord amb la normativa legal vigent a Espanya, t’informem sobre els termes i condicions de la garantia legal aplicable a la venda d’entrades:

 • Conformitat del servei: Les entrades adquirides han de ser conformes a la descripció i característiques proporcionades en el moment de la compra. Això implica que les entrades han de ser vàlides i permetre l’accés a l’esdeveniment corresponent, d’acord amb les condicions establertes.
 • Terminis de la Garantia: La garantia legal s’aplica durant un període de dos anys a partir de la data de lliurament de les entrades. Durant aquest període, si es detecta algun defecte de conformitat, podràs exercir els teus drets en virtut de la garantia legal.
 • Responsabilitat del Venedor: En cas que les entrades presentin algun defecte de conformitat dins del termini de garantia, el venedor serà responsable de la reparació, substitució, rebaixa del preu o resolució del contracte, d’acord amb el que estableix la normativa legal corresponent.
 • Notificació de Defectes: Si detectes algun defecte en les entrades, és important que ens notifiquis de manera detallada i per escrit sobre el defecte de conformitat trobat. D’aquesta manera, podrem prendre les mesures adequades per resoldre la situació d’acord amb la legislació aplicable.

És important tenir en compte que la garantia legal no cobreix els danys o defectes causats per un ús indegut, negligència o manipulació inadequada de les entrades per part de l’usuari.

Et recordem que, com a consumidor, comptes amb drets addicionals en virtut de la normativa de protecció al consumidor i altres lleis aplicables a Espanya.

Si tens alguna pregunta addicional o necessites més informació sobre la garantia legal de les entrades, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres. Estarem encantats de brindar-te l’assistència necessària.

Resolució de conflictes.

· Lleis aplicables i jurisdicció.

La relació entre SENSECUES i el Consumidor i Usuari es regirà per la normativa espanyola vigent. D’acord amb el que disposa l’article 90.2 del TRLGDCU, totes les disputes i reclamacions derivades d’aquest avís legal se resoldran pels Jutjats i Tribunals del domicili del consumidor.

· Resolució extrajudicial de conflictes.

De conformitat amb el que estableix l’article 14.1 del Reglament 524/2013 del Parlament Europeu i del Consell de 21 de maig de 2013 sobre resolució de litigis en línia en matèria de consum, s’informa el consumidor i usuari que en cas de conflicte podrà acudir a la resolució extrajudicial de litigis en línia:

https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home2.show&lng=ES

· Menors d’edat.

SENSECUES adreça els seus serveis a usuaris majors de 18 anys. Els menors d’aquesta edat NO estan autoritzats a utilitzar els nostres serveis i, per tant, no hauran d’enviar-nos les seves dades personals. Informem que, en cas que es doni aquesta circumstància, SENSECUES no es fa responsable de les possibles conseqüències que poguessin derivar-se de l’incompliment de l’avís establert en aquesta mateixa clàusula.

· Reclamacions sobre Propietat Intel·lectual.

SENSECUES respecta la propietat intel·lectual de tercers. Si consideres que els teus drets de propietat intel·lectual han pogut ser vulnerats, t’agraïm que ens comuniquis aquesta incidència al correu electrònic: david@guerrilla.cat.

Política de seguretat.

SENSECUES ha contractat per al seu lloc web un certificat SSL.

Un certificat SSL permet protegir tota la informació personal i confidencial que es pugui manejar en un lloc web, independentment de la informació que s’estigui transmetent, com per exemple, des de qualsevol dels formularis de contacte del lloc web fins al servidor, o les dades introduïdes per a la subscripció de butlletins de notícies o accessos a les àrees protegides, etc.

La direcció del lloc web apareixerà en color verd, activant-se el protocol “https” que permet connexions segures des d’un servidor web al navegador de l’usuari.

· Sortejos en Xarxes Socials.

En cas que realitzem sortejos a les Xarxes Socials com Facebook o Instagram, cal que sàpigues que aquestes plataformes no patrocinen ni s’associen de cap manera amb l’organitzador del mateix.

El participant eximeix a Facebook/Instagram de qualsevol tipus de responsabilitat causada pel incompliment de les Bases legals del sorteig.

Si desitja descarregar aquestes Condicions al seu ordinador, faci clic aquí.

Recordi que la lletra d’aquestes condicions generals ha de complir els requisits legals:

Mida mínima de 2,5 mil·límetres

Espai entre línies mínim de 1,15 mil·límetres

Suficient contrast amb el fons que faciliti la lectura.

Verificar el domini del lloc web.

Verificar el procediment de compra.

Si l’entrada s’envia en format físic, s’ha d’enviar la factura en format paper. Només es pot prescindir d’això en cas que el client doni la seva autorització prèvia.

Indicar l’horari d’atenció al client.

Verificar l’apartat.

NOMÉS SI LA PERSONA AUTORITZA EXPRESSAMENT QUE S’EMETI EN FORMAT ELECTRÒNIC PODRÍEM OBVIAR EL FORMAT PAPER.

Verificar l’apartat.